< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 19 Юли 2004 | Начална страница | Сряда, 21 Юли 2004 ->
Вторник, 20 Юли 2004
08:20

Гледки от сутрешна София. Графити и реклами - все малоумни.

На ъгъла на Нансен и Патриарха - "Нов СССР!" /Хахаха! Едва ли си видял СССР, детски, та да ми драскаш по стените НОВ, чак/

До него - "Red Skins" и "Fuck Nazi!" /Поне да беше написал, "Фашистьй, мать ваша!" или нещо от сорта. Руския никога не съм го знаел./

Пак там - "Смърт за фашашати" /?!?!?! Не знам какво си пушил ама сигурно е незаконно./

И за капак, реклама отстрани на 94 - "Презервативи САМУРАЙ - Грижи се за своя меч" /е тия вече избиха рибата, хилих се 15 минути non-stop. Няма да си ги купя./

Полезно било човек да се помотае сутрин...

11:59

Усмивки от старите архиви (мерси за линка ти си знаеш :). Едно време във ФИДОНЕТ какви неща имаше, ехеее. Четете и се забавлявайте. Тогава нямаше интернет, линукс не бяхме виждали, виндовса беше 3.1, а някой хора пишеха на паскал и асемблер под DOS :), помните ли? Разказите на Сънчо (Роси) - Разказите на Сънчо (Мануела).

[ Коментари: 8 ]
Коментари

Това с меча и аз го видях на 94 днес...мбуахаахаха...и аз се изхилих на спирката. Купи си поне един де - стимулирай оригиналните реклами ;-)

Написа MiCRoPhoBIC на 20-Jul-2004 13:57


да ти се намира цифров апарат подръка? защото на http://sofiaunderground.bol.bg/ (макар и в суров вид) има подобна колекция, която чака попълване -- може да се включиш, ако искаш.
--
и не е 'слончо', а 'сънчо' :o)

Написа Николай Ангелов на 20-Jul-2004 20:42


Ееееех Фидо.. :)
Миналия ден гледах някакви стари визитки, измежду които имаше една с нарисувана котка с две жици от краката й до контакт 220V. И отгоре с големи букви:
Friday 13th BBS
Николай Цветков
SysOp

:)

Написа Мартин Босев на 21-Jul-2004 07:47


Опа това Л откъде се е взело :) fixed.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 21-Jul-2004 08:29


Тези бисери ги помня съвсем ясно. Сънчо беше култов образ. Малко по-късно (през лятото на 1996-та) като земляци варненци се срещнахме с него на живо край плажа, пихме бира и ядохме трицона.

След това излезе Windows 96 и Сънчо отлетя за Тампере, Финландия.

Написа Калоян (www) на 21-Jul-2004 15:03


ne e taka... (опс, коментара трябвало да е на кирилиса... мародераторска ми работа. а кирилско главно Н може ли? ох егати, къде е затварящата скоба ра кирилската клавиатиура)
(аха)

Не е така, първо Калоян ми разби сърцето с Елена(спомената в разказа за Мани) още тогава. После минаха още няколко гаджета със чукове, после фидо замря и си хванах две гаджета от IRC (на кирилица ИРЦ) и после едно от ICQ (ИЦЯ), ПОСЛЕ заминах за Тампере, после на Калоян и Елена им се роди дете (мъжко?). А сега си имам гадже, дето го срещнах в едно кино. Българско (и гаджето и киното)
(ей, много си ги обичам тия скоби аз)
(поне вече знам как се пишат на кирилица) ()()()

Написа suncho (www) на 21-Jul-2004 15:46


Въх, мали ;-)
Ако знаех, че едно търсене на спамъри и на кого точно да се скарам може да доведе до такива разнищвания, нямаше да повярвам!

Просто нямах под ръка линукс, а whois.net не работеше. Реших да потърся помощ, Георги се отзова (благодаря Георги :-). Та, като питах чичо Гугъл за разни whois-сайтове, нещо ме засърбя да се поинтересувам какво знае той за мен, "роси варна". И оттам - попаднах на сайта на Сънчо. И глей ся кво стана..

За протокола - онази Роси просто ми е адашка, аз не съм от Варна и х-л "Амбасадор" даже не го знам къде е :-)

Написа Роси на 22-Jul-2004 11:01


Ех, че мили спомени...
Аз като един най-обикновен потребител, който и досега не си е сменил статуса, не помня разни технически дивотии. Паскал си го спомням като текстов редактор, за което е виновен брат ми, а Калоян ми спести всякаква по-късна версия на "Облачната ОС" 3 нещо си.
Когато се сетя за тогава, в ума ми отеква среднощното бийп-бззз-бийп на модема, виждам разни светлинки в червено и зелено, треперещи по него и разбира се, красивите неща, написани от Сънчо. :-)

Написа Елена на 22-Jul-2004 17:31