< HomePage | Снимки
<- Петък, 20 Февруари 2004 | Начална страница | Неделя, 22 Февруари 2004 ->
Събота, 21 Февруари 2004

Пътуването до Варна не беше особено приятно. За щастие като си пиян не ти е чак толкова студено. Нещастниците от БДЖ във втора класа изключват отоплението към три през ноща, а да се събудиш от студ е супер неприятно. Дори лъжат, че не знаели какво става. MOFOs!

Съвет за деня: ако ще пиите, купете си каквото пиете, а ако го няма просто не пиите. Водка Флирт е гадна работа - пълен боклук.

Общото събрание на FSA-BG мина добре. В началото нещо не потръгна, но на мен ми беше забавно. Това да виждаш смешната страна на нещата и да не се вземаш много на сериозно, помага.

Да видим как ще се справя с новата си "длъжност" - член на управителният съвет на FSA-BG (хич не очаквайте да си променя начина на писане и да стана по-любезен в комуникация по емайл :-) Иначе бях и в двата екипа, които бяха предложени. Ще го приема като комплимент. ОС мина бързо, за няма и шест часа привършихме. Сигурно ако имаше 2/3 от членовете и бяхме започнали точките, за които по закон трябваха толкова хора нещата щяха да се проточат.

Във Варна е ужасяващо студено. Направо не мога да разбера как живеят там хората. Сигурно от малки ги тренират да са моржове.

Простотията не ходи по гората - все при мен се е събрала. Още не мога да си обясня с какъв акъл не си смених билета за първа класа и на връщане отново опитах във втора. Като извадихме лаптопа и почнахме да гледаме филми определено предизвикахме интерес, но след като ПАК ни изключиха парното стана нетърпимо. Най-накрая ни дойде акъла в главата и се преместихме в първа класа, доплатихме си и на топличко се наспахме като пичове.